Til dig med stomi

Vi ønsker at støtte dig og give dig gode råd. Uanset om du er nyopereret og lige har fået en stomi, eller om du har haft stomi i længere tid, så kan du her finde informationer og råd til dit liv med stomi.

Magasin

STOMI INFORMATION er et magasin, som er gratis og udkommer to gange om året.

Til dig, som gerne vil læse om livet med stomi, se produktnyheder, få tips og tricks, få gode råd, være med i konkurrencer m.m.
Vi glæder os til at dele det med dig.

Mand og dame spiser en frokost på en restaurant
Rejse

Skal du på ferie, eller planlægger du bare en weekendtur? Få råd vedrørende rejser med bil, bus eller fly, når du har stomi.

Få gode råd til din rejse her
Et ældre ægtepar sidder sammen
Stomi Information

- Din guide til et endnu bedre liv med stomi 

Selvom livet med en stomi ikke altid er ligetil, bør din stomi ikke holde dig tilbage! Vi støtter dig, hvis du har brug for det og giver dig gode råd, relevante informationer og inspiration til din hverdag - lige når det passer dig. 

 

Turkis ikon med en krop og en stomi
Ta' et BodyCheck

At forstå din kropsfacon er det første skridt mod at få en bedre tilpasning. 8 enkle spørgsmål, og du vil kunne finde det bedste stomiprodukt for dig. 

Ta' dit BodyCheck
Brava® Tætningsringe
Se! Brava® Beskyttende Tætningsring

Tætningsringen danner en forsegling mellem stomien og klæberen og er designet til at beskytte mod lækage og samtidig beskytte huden.

Gråt computer ikon
Opret din profil

Opret dig som medlem i dag. Alt, du skal gøre, er at give os dine kontaktinformationer, sætte kryds i "medlemsprofil” og du er i gang.

Bybilled, hustage, tårne og ikoner for toiletter
Find det nærmeste toilet med appen WheelMate

Med appen WheelMate kan du finde det nærmeste toilet og parkeringsplads, der er handicapvenlige, i det meste af verden. Det er brugerne af appen, der har vurderet toiletterne.
Du må også gerne selv uploade toiletter i WheelMate, så andre kan få gavn af dem, når de er i området. Du kan downloade den fra App Store (iPhone) eller Google Play.

Find appen her
;