Til dig med vandladningsproblemer

Vi ønsker at støtte dig og give dig gode råd. Uanset om du er midlertidig bruger af et engangskateter eller har anvendt det i længere tid. Her finder du gode råd og værktøjer til din hverdag som bruger af engangskateter.

Coloplast Care - til dig, som anvender engangskateter

Coloplast Care hjælper dig i din hverdag som bruger af engangskateter. Vi støtter dig, hvis du har brug for det, og giver dig gode råd, relevante informationer og inspiration til din hverdag - lige når det passer dig.

Computerskærm som gråt ikon
Opret din profil

Det er nemt at registrere sig. Du skal blot udfylde dine kontaktdata i formularen, og derefter ringer vi dig op snarest og fortæller om relevante services til dig.

Fritvalgsordningen

Fritvalgsordningen er tilgængelig for alle. For dig, som er oplært i Coloplasts produkter, men ikke kunne få det på bevilling. For dig, som gerne vil prøve et produkt fra Coloplast. Og for dig, som allerede benytter et produkt fra Coloplast, men ønsker at få dine produkter leveret direkte fra Coloplast.

 

Bybilled, hustage, tårne og ikoner for toiletter
Find det nærmeste toilet med appen WheelMate

Med appen WheelMate kan du finde det nærmeste toilet og parkeringsplads, der er handicapvenlige, i det meste af verden. Det er brugerne af appen, der har vurderet toiletterne.
Du må også gerne selv uploade toiletter i WheelMate, så andre kan få gavn af dem, når de er i området. Du kan downloade den fra App Store (iPhone) eller Google Play.

Find appen her
;