Go to content.

Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning* til individuelle kropsfaconer.

Fordele:

  • Tilpasningsvenlig convexskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet
  • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
  • Click kobling , der giver tryghed og sikkerhed

SenSura Mio Convex 2-dels Click basispladen med en tilpasningsvenlig convexskål og en elastisk klæber. Posen kan skiftes uden at skifte basispladen. Posen er koblet til basispladen ved hjælp af Click koblingen, som afgiver et hørbart "klik", når posen låses forsvarligt på basispladen. SenSura Mio Convex Click fås i et bredt sortiment af basisplader: Light og Dyb varianter med forudstansede eller opklipbare huller, som kan tilpasses. Poser leveres i en række størrelser, der fås gennemsigtige eller i en Neutral Grå farve, eller endog med et inspektionsvindue, og med koblingssystemer med en diameter på 40, 50, 60 eller 70 mm.

Light Convex er til stomier med stomiåbning i hudniveau, som har behov for skånsom hjælp til at blive skubbet frem eller til stomier i lidt dybtliggende områder, hvor der er brug for en Light Convex til en god vedhæftning.

Dyb Convex er til stomier med stomiåbning under hudniveau, som har behov for udtalt hjælp til at blive skubbet frem, eller til stomier i dybtliggende områder, hvor der er brug for en dyb skål for at sikre en god vedhæftning.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleje defineret som de mest ordinerede/solgte stomiprodukter.