SenSura® Mio Convex 1-dels High Output
Go to content.

Produktbeskrivelse

Ekstra stor posekapacitet

SenSura Mio Convex 1-dels High Output kombinerer den unikke SenSura Mio elastiske klæber og tilpasningsvenlige convexskål, der giver en påvist reduktion af lækage, med en ekstra stor pose og et blødt stort tragtformet udløb (post-op udløb), der opfylder behovet for poser med ekstra stor kapacitet og sikkerhed. Det er en løsning til et stort volumen til postoperativ brug eller til personer med en ileostomi.

  • Effektiv tømning gennem et blødt, stort tragtformet udløb (post-op udløb).
  • Der er mulighed for at tilslutte en natpose, og dermed reducere risikoen for tilstopning og sikre en uforstyrret nattesøvn.

SenSura Mio Convex 1-dels High Output fås både i en neutral grå farve samt transparente poser med en skala, der hjælper med at vurdere mængden af output.

Sensura Mio Elastisk Klæber - passer til individuelle kropsfaconer og følger kroppens bevægelser

SenSura Mio giver en bedre tilpasning til kroppen og optimal diskretion med sine mange innovative funktioner.

Fordele:

  • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer.
  • Neutralt gråt tekstil, som giver optimal diskretion og et ærligt udseende
  • Det unikke cirkelformede filter er blevet påvist at reducere ballondannelse

 

Tilpasningsvenlig konveksskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet

SenSura Mio Convex 1-dels High Output har en tilpasningsvenlig konveksskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Derudover har SenSura Mio Convex påvist reduktion af lækage. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer.

  • Blød Convex er til stomier med stomiåbning over hudniveau, som har brug for støtte på grund af udfordringer i området omkring stomien.
  • Convex Light er til stomier med stomiåbning i hudniveau, som har behov for skånsom hjælp til at blive skubbet frem eller til stomier i lidt dybtliggende områder, hvor der er brug for en Convex Light til en god vedhæftning.