SenSura® Mio Convex 1-dels lukket
Go to content.

Produktbeskrivelse

SenSura® Mio Convex har en tilpasningsvenlig convexskål, som sidder sikkert på ujævne hudområder, dybtliggende områder og stomier, som skal have hjælp til at blive skubbet frem. Sammen med den elastiske klæber giver den en sikker vedhæftning* til individuelle kropsfaconer. Den forbliver diskret takket være udformningen af filtret og posen.

Fordele:

  • Tilpasningsvenlig convexskål med integrerede flexlinjer, som giver en unik kombination af stabilitet og fleksibilitet
  • Elastisk klæber giver en sikker vedhæftning til individuelle kropsfaconer
  • Neutralt Gråt tekstil, som giver optimal diskretion og et ærligt udseende
  • Det unikke cirkelformede filter er blevet påvist at reducere ballooning

Med SenSura Mio Convex 1-dels posen er den elastiske klæber med den tilpasningsvenlige convexskål permanent fastgjort på posen. Ved poseskift skal pose inklusive klæber fjernes og udskiftes. SenSura Mio Convex 1-dels lukket pose fås i et stort udvalg af convexskåle: Blød, Light og Dyb, så der er en convex til alle behov.
Blød Convex er til stomier med stomiåbning over hudniveau, som har brug for støtte på grund af udfordringer i området omkring stomien.

Light Convex er til stomier med stomiåbning i hudniveau, som har behov for skånsom hjælp til at blive skubbet frem eller til stomier i lidt dybtliggende områder, hvor der er brug for en Light Convex til en god vedhæftning.

Dyb Convex er til stomier med stomiåbning under hudniveau, som har behov for udtalt hjælp til at blive skubbet frem, eller til stomier i dybtliggende områder, hvor der er brug for en dyb skål for at sikre en god vedhæftning.

Derudover fås SenSura Mio Convex i forskellige forudstansede eller opklipbare huller og med poser i forskellige størrelser i neutral grå farve med inspektionsvindue.

--------------------

* Sammenlignet med standardpleje defineret som de mest ordinerede/solgte stomiprodukter.